Shop Logo
check Voor 23:30 besteld, morgen bezorgd

AVG Vergeetverzoek

Dien hier je AVG vergeetverzoek in. Na het invullen van je e-mailadres ontvang je van ons een email met een bevestigingslink om je vergeetverzoek uit te voeren.

Belangrijke informatie

  • Let op: je ontvangt na het bevestigen van je vergeetverzoek per product een unieke code. Noteer deze code(s) goed. Dit is je garantiebewijs. Deze code(s) krijg je maar één keer te zien.
  • Voor een beperkt aantal gegevens geldt een wettelijke bewaarplicht waardoor wij deze niet kunnen verwijderen.
  • Zakelijke bestelling? Helaas kun je dan niet gebruik maken van dit geautomatiseerde proces omdat we meer van je gegevens moeten bewaren voor de belastingdienst. Neem contact op met shop@btcdirect.eu voor meer informatie.
  • Heb je voor 8 februari 2021 een order geplaatst, dan kunnen we je verzoek NIET automatisch verwerken. Stuur ons in dat geval een mailtje met je verzoek: shop@btcdirect.eu

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Komt haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens

Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews