truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
officieel verkooppunt
Officieel verkooppunt
Originele producten
recensies
Klantbeoordeling: 9,4
2.502 recensies

De meest veilige manier voor het opslaan van cryptomunten is een hardware wallet. Maar wanneer je snel transacties wilt doen kan je ervoor kiezen om je munten op een exchange zoals Binance of Bitfinex te laten staan. Zorg in dat geval dat je er alles aan doet om de risico’s te minimaliseren. Gebruik de checklist van Cryptomaan om te kijken of je overal aan hebt gedacht. In dit artikel wordt uitgelicht hoe je jouw account kan beveiligen met two factor authentication (2FA) en de YubiKey. 

YubiKey 5 NFC

Wat is 2FA?

2FA is een methode voor accountbeveiliging die steeds meer wordt gebruikt. Het gaat uit van het principe accounts te beveiligen met twee lagen. Een beveiliging met iets dat jij alleen weet, dit is je wachtwoord. En een beveiliging met iets dat jij alleen hebt, bijvoorbeeld een telefoon of een YubiKey. Op deze manier is het hacken van je wachtwoord niet genoeg om in te breken op je account omdat je niet de fysieke, tweede beveiligingslaag in handen hebt. 

De meerwaarde van de YubiKey

Veel mensen gebruiken een authenticatie-app op hun telefoon om de 2FA-code te generen. Helaas zijn er gevallen bekend van phishing aanvallen en keyloggers waarbij hackers toch de 2FA-code wisten te bemachtigen. Hoewel het risico klein is, is een authenticatie-app dus niet honderd procent veilig. Daarom adviseert Cryptomaan de YubiKey, dit is een klein apparaat dat contact maakt met je computer of telefoon waar je mee in wilt loggen en vervolgens een 2FA-code verstuurd. Zo hoef je nooit meer zelf iets in te typen en zorg je dat je maximaal beveiligt bent.

Hoe gebruik je de YubiKey?

Cryptomaan verkoopt de YubiKey 5 NFC, dit apparaat kan je op een USB-poort van je computer aansluiten en het kan contactloos communiceren met je telefoon via NFC. Met welk apparaat je ook wilt inloggen, je kan de YubiKey altijd als 2FA-methode gebruiken. Je hoeft alleen op je Binance, Bitfinex of andere exchange account in te loggen, bij de instellingen 2FA aan te zetten en je YubiKey eenmalig te registreren. Vanaf nu zal de exchange bij het inloggen eerst om je wachtwoord vragen en daarna om je 2FA-code. Je hoeft dan alleen je YubiKey aan te sluiten en te drukken op de knop op het apparaat om in te loggen.

Mocht je er voor kiezen om cryptomunten op een exchange te laten staan zorg dan dat je jouw account zo sterk mogelijk beveiligd. Kies een uniek wachtwoord, zet 2FA aan en gebruik een YubiKey zodat je nooit meer 2FA-codes hoeft te typen en daarmee hackers buiten de deur houdt. Je kan de YubiKey hier kopen.

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews