Cryptomaan Start

Vanaf vandaag beschikbaar voor al onze klanten: Cryptomaan Start. We hebben deze applicatie ontwikkeld om de best mogelijke service aan onze klanten te kunnen verlenen. Wat zit er allemaal in de applicatie?

  • Persoonlijke handleidingen, inclusief videos
  • Hulp bij het veilig aanschaffen van je crypto
  • Gratis Cryptocursus
  • Live-ondersteuning
  • Exclusief en gratis voor klanten van Cryptomaan

Cryptomaan Start

Hoe werkt de app?

Je kunt op ieder gewenst apparaat naar start.cryptomaan.nl gaan en inloggen met het e-mailadres van je bestelling bij ons. Een account maken is niet nodig, en een lastig wachtwoord onthouden ook niet. Je kunt inloggen via een speciale link die je ontvangt via e-mail.

Op Android en iOS toestellen kun je de app ook meteen toevoegen aan je startscherm zonder eerst naar een App Store te moeten gaan.

Is deze app wat voor mij?

Het fijne aan de applicatie is dat hij helemaal afgericht is op jouw bestelling(en) bij Cryptomaan. Je krijgt meteen onze nieuwe handleidingen te zien voor de producten die je hebt gekocht. Je kunt je telefoon makkelijk bij de hand houden terwijl je het apparaat aan het installeren bent. Toch een vraagje tussendoor? Er zit een live-chat functie ingebouwd als je er even niet uitkomt.

Voor de beginnende cryptofanaat zit er een gratis Crypto Cursus in de applicatie. Ook zit er een speciale handleiding in voor het veilig aanschaffen van je eerst Bitcoin of andere cryptovaluta.

Is er wat mis met het apparaat? Via de app kun je hem met een paar drukken op de knop aanmelden voor een garantieprocedure. We zorgen ervoor dat je dan zo snel mogelijk een nieuw apparaat in huis hebt.

Toekomst

Er komen nog veel meer functies aan voor Cryptomaan Start. De eerstvolgende update zal een speciale crypto news feed zijn die je in de app kunt bekijken. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt!

We zijn erg benieuwd naar jullie meningen en leuke suggesties!

X

Toegevoegd aan je winkelwagen