Ledger Live Mobile nu beschikbaar voor iOS en Android


Ledger Live is nu beschikbaar als mobiele applicatie. Voor gebruikers van de Ledger Nano S en Ledger Blue betekent dit dat zij nu hun balans kunnen volgens via de mobiele app. In de huidige versie van de app is het nog niet mogelijk munten te verzenden en ontvangen. Van deze functionaliteit kun je gebruik maken door een QR code te scannen met je telefoon die je kunt vinden in Ledger Live op de PC.

Een volledige versie waarin dit wel mogelijk zal zijn is wel in ontwikkeling. De Nano S zal hiervoor verbinding moeten maken met een USB-OTG kabel. Helaas zal dit wegens technische limitaties niet mogelijk zijn op iOS. De volledige mobiele app in combinatie met de Ledger Nano S zal dus alleen bruikbaar zijn op Android toestellen.

De app is nu beschikbaar via Google Play en de App Store.

Ledger Nano X

De komst van de mobiele app hangt samen met de nieuwe Ledger Nano X die vanaf maart leverbaar zal zijn. De mobiele app kan via bluetooth verbinden met de Ledger Nano X, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om op zowel Android als iOS toestellen munten te beheren. Ook het updaten van firmware en het installeren van applicaties op de Ledger kan hierdoor via een mobiele telefoon gedaan worden. Je kunt de Nano X nu alvast bij ons bestellen om er zeker van te zijn dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.

 

X

Toegevoegd aan je winkelwagen