truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
officieel verkooppunt
Officieel verkooppunt
Originele producten
recensies
Klantbeoordeling: 9,4
2.502 recensies

Deze maand zal Ledger met nieuwe firmware komen voor de Ledger Nano S. Versie 1.5 van de firmware voegt verschillende zaken toe en brengt ook enkele verbeteringen.

Voorbereiding voor nieuwe munten

De update brengt verschillende nieuwe algoritmes naar de Ledger. Deze zijn nodig voor de ondersteuning van nieuwe munten. Met 1.5 wordt het BLAKE2B algoritme toegevoegd. Hierdoor zullen sommige apps (ZCash, Komodo, Nano, en anderen) minder ruimte innemen. Daarnaast wordt het Groestl algoritme toegevoegd, wat ondersteuning van Groestlcoin in de toekomst mogelijk maakt. Verder is er een nieuw signeeralgoritme toegevoegd, waardoor de toekomstige ondersteuning voor Zilliqa mogelijk wordt. Als laatste is er het Bip32-ed25519 derivation scheme. Hiermee kan in de toekomst ondersteuning gerealiseerd worden voor Cardano en Tezos.

Veiligheidsupdate

Update 1.5 brengt ook enkele updates voor de veiligheid. De interne rekenkundige architectuur is herontworpen, de controle van de firmware is verbeterd, de beveiliging van de pincode is beter bestand gemaakt tegen hardware aanvallen en aanvallen via side channels.

Verder is de 1.5 versie van de firmware de eerste release die is geëvalueerd voor het CSPN certificaat, een veiligheidscertificaat uitgegeven door ANSSI, het Franse agentschap voor cybersecurity. Ledger verwacht in de komende weken het certificaat in ontvangst te nemen. 

WebUSB ondersteuning

Als laatste voegt update 1.5 ondersteuning toe voor WebUSB. Dit zorgt ervoor dat applicaties op de Ledger gestuurd kunnen worden vanuit elke compatibele browser. In de toekomst maakt dit het mogelijk voor applicaties als Ledger live om meerdere apps tegelijk te installeren of installeren na een firmware update. Verder zal het apparaat nu altijd correct ruimte vrijmaken wanneer er een appje wordt verwijderd. Dit voorkomt de situatie waarin gebruikers één voor één alle apps moeten verwijderen alvorens er een nieuwe app geïnstalleerd kan worden. 

Hoe update ik de Ledger Nano S?

Je kunt hier een artikel vinden over het updaten van je firmware. Let erop dat je voor het installeren van de firmware de geïnstalleerde appjes eerst verwijderd via de manager.

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews