truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
officieel verkooppunt
Officieel verkooppunt
Originele producten
recensies
Klantbeoordeling: 9,4
2.502 recensies

Het is nu ook mogelijk om NEO veilig te bewaren op de Ledger Nano S. Hoe gaat het in zijn werk? Volg de onderstaande zes stappen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. 

Ledger Nano S NEO opslaan en gebruiken

Gebruik NEO op een Ledger in zes stappen

  1. Open de "Ledger Manager" applicatie op je desktop. Heb je deze nog niet? Klik hier om de applicatie te downloaden.
  2. Verbind jouw Ledger met de computer via USB en ontgrendel het apparaat.
  3. Download de "NEO" applicatie naar de Ledger Nano S via de Ledger Manager. Volg de instructies op het scherm van de hardware wallet om de installatie te bevestigen.
  4. Als de NEO app geinstalleerd is op de Ledger kun je de laatste versie van de Neon wallet installeren op je computer. Controleer altijd of je de Neon wallet van de juiste website download.
  5. Belangrijk: Zorg ervoor dat de Ledger is verbonden, ontgrendeld en dat je de NEO applicatie hebt geopend op je hardware wallet. Je moet nu op het apparaat zien staan: "Wake Up, NEO…”.
  6. Op de Neon wallet applicatie op je desktop kun je nu kiezen voor "Login using a Ledger" en vervolgens "Use Ledger Nano S".

Mocht je er niet uitkomen of nog vragen hebben. Neem even contact met ons op. Ondersteuning voor de Ledger Blue is nog niet voltooid.


Heb je nog geen Ledger Nano S?

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews