truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
checkmark
Officiële reseller
Originele producten
star
Klantbeoordeling: 9,4
2.632 recensies

Radar Relay, een gedecentraliseerde exchange op het Ethereum netwerk die is gebaseerd op het 0x protocol, heeft nu ook ondersteuning voor de Ledger hardware wallets. Met Radar Relay is het nu mogelijk om ERC20 tokens te verhandelen direct vanuit je Ledger hardware wallet.

Radar Relay Ledger

Gedecentraliseerde Exchanges

Met de komst van gedecentraliseerde exchanges wordt het handelen in cryptovaluta veiliger. Waar je voorheen je munten toevertrouwde aan een exchange kun je met gedecentraliseerde exchanges direct handelen vanuit een wallet die geheel in eigen bezit is. Je bent bij het handelen op een gedecentraliseerde exchange, in tegenstelling tot bij een reguliere exchange, zelf in het bezit van de private key waarop jouw munten staan. Hiermee wordt het probleem ondervangen dat exchanges niet altijd even betrouwbaar zijn gebleken. Bovendien heb je hierdoor altijd de beschikking over jouw munten en ben je niet langer afhankelijk van de exchange servers.

Gedecentraliseerde exchanges bestaan al een tijdje. Met de ondersteuning van Ledger hardware wallets maakt Radar Relay dit concept echter nog veiliger. Andere gedecentraliseerde exchanges werkten ofwel met een eigen wallet of met een smartcontract. Ook dit is relatief veilig. Wanneer een gedecentraliseerde exchange met een eigen wallet werkt heb je zelf beschikking over je private key, maar deze bevindt zich niet in de beveiligde omgeving van een hardware wallet. Wanneer een gedecentraliseerde exchange met een smart contract werkt ben jij weliswaar de enige die weer tokens uit het contract kan halen, maar je dient wel te vertrouwen op het smart contract. De integratie van hardware wallets op Radar Relay maakt het handelen nog veiliger doordat je rechtstreeks vanuit je eigen wallet werkt.

Radar Relay is op dit moment nog in de beta fase, maar de ontwikkeling gaat snel. Er is veel vraag naar goede gedecentraliseerde exchanges en dus ook veel reden voor ontwikkelaars om hier gehoor aan te geven. Het is daarbij ook niet onwaarschijnlijk dat andere gedecentraliseerde exchanges zullen volgen. Dit zijn dus zeer positieve ontwikkelingen voor cryptogebruikers!

0x Protocol

Radar Relay draait op het 0x Protocol. Dit open source protocol maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel gedecentraliseerd te handelen in ERC20 tokens. Doordat het protocol volledig vrij te gebruiken is kan in principe iedereen een eigen exchange beginnen. Een ander groot voordeel van het protocol is dat al deze verschillende exchanges een orderboek delen. Dit zorgt ervoor dat ook exchanges met weinig gebruikers voldoende liquiditeit kunnen krijgen.

Het protocol kan daarnaast ook op de achtergrond van toekomstige gedecentraliseerde applicaties draaien. Veel gedecentraliseerde applicaties maken gebruik van een eigen token. Door middel van het 0x protocol hoeven gebruikers niet langer zelf voor die tokens te zorgen, omdat het protocol op de achtergrond automatisch munten kan verhandelen. Het zou op die manier mogelijk zijn om allerlei verschillende applicaties te gebruiken terwijl de wallet van de gebruiker slechts één munt of token bevat. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid van gedecentraliseerde applicaties enorm ten goede.

Het 0x protocol is nog in ontwikkeling. Er zijn al een aantal verschillende toepassingen, waaronder verschillende exchanges, die hier gebruik van maken, maar het aantal gebruikers valt vooralsnog in het niet bij de reguliere exchanges. Met het open protocol heeft 0x echter wel de deur geopend voor een nieuwe serie exchanges die het handelen in cryptocurrency veiliger en makkelijker kunnen maken. Radar Relay heeft daarbij met het toevoegen van ondersteuning voor Ledger hardware wallets een veiligheidsstandaard gezet die naar verwachting ook door andere gedecentraliseerde exchanges gevolgd zal worden.

Voor meer informatie over het gebruik van Radar Relay in combinatie met je Ledger kun je hier terecht: https://medium.com/radarrelay/ledger-integration-update-994ce2c5ac93

Radar Relay en informatie over Radar Relay kun je hier vinden: https://radarrelay.com/

Informatie over het 0x Protocol is hier te vinden: https://0xproject.com/

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews