truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
officieel verkooppunt
Officieel verkooppunt
Originele producten
recensies
Klantbeoordeling: 9,4
2.502 recensies

SatoshiLabs, bekend van hardware wallet Trezor, heeft vandaag aangekondigd een samenwerking aan te gaan met de Nederlandse cryptobroker BTC Direct. Met deze samenwerking kunnen Europese gebruikers vanuit hun Trezor wallet direct bitcoins kopen bij BTC Direct. 

BTC Direct is de enige grote Europese broker waar Trezor mee samenwerkt. ‘Wij geloven dat het gemak niet ten koste hoeft te gaan van de veiligheid. Daarom werken we samen met BTC Direct. De veilige omgeving van Trezor en het gemak van BTC Direct stelt gebruikers in staat om cryptocurrency’s te kopen, direct uit hun wallet’, zegt Marek (Slush) Palatinus, CEO van SatoshiLabs 

Het is ook niet langer meer nodig om ontvangstadressen handmatig in te voeren, dit doet Trezor nu automatisch. Hierdoor is het veiliger dan ooit om bitcoins te kopen. 

De integratie van BTC Direct in de Trezor wallet betekent dat bitcoin en een selectie van altcoins kunnen worden gekocht met behulp van alle internationale en lokale betaalmethoden. Zo is Trezor de enige wallet ter wereld waar met iDEAL betaald kan worden. 

Davy Stevens van BTC Direct: 'Gebruikers hoeven hun Trezor maar één keer te koppelen aan BTC Direct. De volgende stap is vergelijkbaar met een plug and play ervaring om bitcoins veilig op je Trezor te bewaren.’ 

Over SatoshiLabs SatoshiLabs is opgericht 2013 en gevestigd in Tsjechië. Het eerste product van het bedrijf is de Trezor, 's werelds eerste cryptocurrency hardware wallet. SatoshiLabs is de bedenker van meer dan 22 innovatieve beveiligingsstandaarden zoals Recovery seed, Passphrase en Shamir Backup. SatoshiLabs werkt in meer dan 220 landen en blijft open source, waardoor de beste beveiligingsoplossingen voor iedereen overal toegankelijk zijn. 

Over BTC Direct BTC Direct uit Nederland is een van de oudste en grootste crypto wisselkantoren in Europa. Meer dan 500.000 Europeanen kopen en verkopen cryptocurrency bij BTC Direct. Alle medewerkers zijn bitcoin minded. BTC Direct is ook het eerste bedrijf ter wereld waar elke werknemer zijn of haar loon in bitcoin ontvangt. 

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews