truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
officieel verkooppunt
Officieel verkooppunt
Originele producten
recensies
Klantbeoordeling: 9,4
2.502 recensies

De TREZOR is één van de eerste hardware wallets die op de markt is gekomen. Het apparaat is daarom één van de bekendste hardware wallets en wordt als een gerespecteerd product gezien. Maar wat is nou eigenlijk uniek aan de TREZOR? En waarom zou een TREZOR een betere koop zijn dan een andere hardware wallet?

Sterk object

Het is een veilig idee als het object dat toegang verleent tot je cryptografische valuta, een robuust object is. En dat is de TREZOR zeker. Als één van de weinige hardware wallets is de TREZOR waterdicht. Het apparaat overleeft het als je hem laat vallen of per ongeluk ergens tegen aan stoot. De TREZOR is goed op te bergen door zijn compacte afmetingen: 6 cm hoog en 3 cm breed. Zijn compactheid in combinatie met zijn robuustheid houdt in dat je hem goed mee kan nemen op reis, in bagage of naar je werk. Daardoor kun je overal, waar je wilt, toegang hebben tot je cryptomunten.

Interface

De interface van de TREZOR wallet is bijzonder gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en een plezier voor het oog. Via de interface, die je bereikt door hier (hyperlink) naar toe te gaan, kun je gemakkelijk je cryptografische valuta inzien, ontvangen, versturen en adressen verifiëren. Wel zo fijn, als je een goed overzicht wilt behouden over je verschillende cryptocurrency’s. Oordeel zelf:

Currency’s

Naast veilige bewaring, is de mogelijkheid om een breed scala aan cryptocurrency’s bewaren de meest gewilde eigenschap van een hardware wallet. De mogelijkheden van de TREZOR om verschillende munten te bewaren, evenaren die van de hardware wallets van Ledger. De TREZOR biedt ondersteuning voor: Bitcoin (ook Cash & Gold), Ethereum (Classic), ZCash, Litecoin, DASH, NEM, UBIQ & Expanse. Via MyEtherWallet (hyperlink) kun je ook al je ERC-20 Tokens bewaren.

Integratie met populaire wallets

Met de TREZOR manager app (hyperlink), kun je veilig op je smartphone of tablet je cryptocurrency’s beheren. De app is ontwikkeld door de producenten van TREZOR, SatoshiLabs. Helaas werkt TREZOR niet op een Apple of Windows telefoon. Je kunt direct de telefoon of tablet via een Micro USB kabel verbinden met Android.

Electrum is een populaire wallet, die een veilige en snelle reputatie heeft. Als je van Electrum gebruik maakt, kun je gemakkelijk met je TREZOR wallet inloggen. Daardoor hoef je niet je munten naar een nieuw adres te versturen en daar fees voor te betalen.

Twee factor authenticatie

Met de TREZOR kun je inloggen middels twee factor authenticatie. Twee factor authenticatie is een populaire manier om extra veilig in te loggen. Google biedt deze service aan aan veel websites, zij maken gebruik van Time-based One-Time Password (TOTP). TREZOR ziet TOTP als een onveilige manier om in te loggen en maakt daarom gebruik van Universal Second Factor (U2F). U2F onthult nooit gevoelige informatie.


Heb je nog geen TREZOR?


Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews