truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
checkmark
Officieel verkooppunt
Originele producten
star
Klantbeoordeling: 9,4
2.632 recensies

Misschien wel één van de meest gestelde vragen over crypto's: "Wat is de beste wallet?". Er zijn immers veel verschillende cryptowallets verkrijgbaar. We zetten ze voor je op een rijtje en maken onderscheid in hoe veilig ze zijn om Poa (POA) op te slaan. We hebben drie veiligheidsniveaus: veilig, gemiddeld en risicovol.

Veilig: hardware wallet

De veiligste wallet om Poa in te bewaren is een hardware wallet. Dit is een fysiek apparaat waarop de wallet met jouw Poa staat. Een hardware wallet geeft bescherming doordat de wallet geïsoleerd van je computer opgeslagen wordt. Daarnaast worden de private keys op het apparaat zelf gegenereerd en komen daardoor nooit in aanraking met het internet. Een hardware wallet biedt ook extra bescherming bij het ontvangen en verzenden van je Poa. Bij het uitvoeren van transacties dien je het adres van de ontvanger te verifiëren op het scherm van het apparaat. Hierdoor voorkom je dat een hacker het adres aanpast zonder dat jij het door hebt. Er zijn vier populaire hardware wallets op de markt. Het veiligheidsmechanisme werkt bij allen hetzelfde, maar ze verschillen in functionaliteit en ondersteuning van het aantal altcoins.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

+ Populairste hardware wallet op de markt

+ Ondersteunt veel verschillende munten

- Minder gebruiksvriendelijk: veel benodigde apps en lastige firmware updates

- LET OP: Ondersteuning voor Poa in ontwikkeling

Meer info & Bestellen

Gemiddeld: software wallet

Het grote voordeel van een software wallet is dat ze gratis zijn. Daarvoor betaal je wel een prijs; ze zijn niet zo veilig als hardware wallets. Je kunt overwegen je Poa te bewaren in een software wallet, wanneer je een kleine hoeveelheid Poa bezit. Dan is de prijs van een hardware wallet het misschien niet waard in vergelijking met hoeveel Poa je bezit. Software wallets zijn minder veilig omdat ze draaien op het besturingssysteem van je computer en in verbinding staan met het internet. In een besturingssysteem van je computer kunnen veiligheidslekken zitten, door dagelijks gebruik heb je meer kans op een virus. Hierdoor is de kans dat je private key in handen komt van kwaadwillende figuren aanwezig.

Mocht je, om wat voor reden dan ook, toch voor een software wallet willen gaan, raden wij Coinomi aan om je Poa te bewaren.

Risicovol: exchanges

Het bewaren van cryptografische valuta op een exchange is onverstandig. Veel mensen slaan hun Poa daar echter wel op, vooral omdat het handig is als je met je munten wilt handelen. Helaas zijn veel mensen wel het slachtoffer geworden van gehackte exchanges en accounts. Je dient de exchange te vertrouwen, werknemers met slechte intenties zouden mogelijk bij jouw currency's kunnen. Daarnaast heb je geen inzicht in de manier waarop jouw currency's worden opgeslagen. Bij een DDOS-aanval of onderzoek van overheidsinstanties kan het zijn dat je (tijdelijk) niet bij je munten kan. Software en hardware wallets genieten daarom een behoorlijke voorkeur voor veilige bewaring, ten opzichte van exchanges. Mocht je toch, om wat voor reden dan ook, toch een exchange willen gebruiken raden wij voor Poa Binance aan.

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews