truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
checkmark
Officiële reseller
Originele producten
star
Klantbeoordeling: 9,4
2.632 recensies

Nieuwste handleidingen in Cryptomaan Start

De meeste up-to-date handleidingen kun je nu vinden in de Cryptomaan Start applicatie. Gratis voor klanten van Cryptomaan. Log meteen in met het emailadres van je bestelling

Inhoudsopgave:

Snelle handleiding
Extra uitleg desktop app
Mobiele app instellen voor transactieverificatie
Ethereum handleiding


Snelle handleiding

Stap 1: Download, installeer en open de bijbehorende desktop applicatie

Windows Digital Bitbox Apple Digital Bitbox Linux Digital Bitbox
Windows Apple macOS Linux


Stap 2: Plaats de micro SD-kaart in de Digital Bitbox

De micro SD-kaart kan maar op 1 juiste manier in de Digital Bitbox geplaatst worden. Zorg dat de koperen connector van de Digital Bitbox naar boven wijst. De connectoren van het SD kaartje moeten naar onderen wijzen. Zie onderstaande afbeelding. Forceer het kaartje niet. Als het kaartje er scheef in zit dan zit deze verkeerd om. Het klopt dat het SD kaartje een klein beetje uitsteekt. 

Stap 3: Verbind jouw Digital Bitbox (met geplaatste SD-kaart)

Als het goed is heb je de de app al opgestart. Je wordt nu gevraagd om een naam voor jouw wallet op te geven en een wachtwoord te bedenken (niet vergeten!). De Digital Bitbox maakt nu jouw eerste wallet aan en zet automatisch een backup op de micro SD-kaart. Je kunt nu jouw Bitcoin naar het adres sturen dat staat aangeven bij "receive" op de desktop app.

Stap 4: Onthoud het wachtwoord!

Nogmaals, vergeet niet het wachtwoord te onthouden en bewaar ergens op een veilige plek een kopie. Zonder dit wachtwoord kun je niet de backup herstellen die op de SDkaart staat.

Stap 5: Haal het SD-kaartje uit de Digital Bitbox en bewaar deze op een veilige plek

 De backup op het SD-kaartje samen met jouw wachtwoord kunnen worden gebruikt om jouw wallet te herstellen (indien defect of verlies etc.). Bekijk de Backup Center op de website van Digital Bitbox om te leren hoe een backup hersteld kan worden zonder een Digital Bitbox.


Extra uitleg desktop app

History tabblad (historie)

 Apparaat verbonden
 Communiceren met apparaat
 Communiceren met de blockchain
 Mobiele app verbonden

Send tabblad (verzenden)

Hier kun je een transactie maken om jouw munten naar een ander Bitcoin adres te sturen.

Hou de hardware knop op de Digital Bitbox ingedrukt om de transactie te bevestigen. Optioneel kun je de mobiele app gebruiken om te verifiëren of de transactiegegevens correct zijn.

Settings tabblad (instellingen)

Hier kun je jouw hardware wallet beheren. We vertalen eerst de gehele linker kolom en vervolgens de gehel rechter kolom.

Backups beheren, Wachtwoord veranderen, Nieuwe wallet aanmaken, Apparaat resetten (en wissen), Volledige 2FA aanzetten, Verbinden met mobiele app

Led knipperen, Krijg willekeurig nummer, Lijst van adressen, Controleren op updates, Firmware opwaarderen, Instellingen

Multisag tabblad

Gebruik de Digital Bitbox als een lid van een multi-signature Copay wallet. De multi-signature wallet bestaat onafhankelijk van jouw persoonlijke wallet.

Initialiseer de wallet in de gratis en opensource Copay app en voeg hier de uitnodigingscode in. Geen registratie verplicht.


Mobiele app instellen transactieverificatie

Een scherm bij je hardware wallet kan je beschermen tegen zogenaamde Man in the Middle (MitM) aanvallen. Bij een MitM aanval past een aanvaller de informatie op je scherm aan. Een aanvaller zou in theorie het ontvangstadres dat je te zien krijgt in je Digital Bitbox software aan kunnen passen. Om dit te voorkomen kun je de Digital Bitbox verbinden met de bijbehorende app op je telefoon. Je kunt dan adressen controleren op het scherm van je smartphone.

Mobiele app instellen

Ethereum gebruiken met de Digital Bitbox

Ethereum werkt (zoals bij veel hardware wallets) via MyEtherWallet. De stappen voor het gebruiken van de Digital Bitbox met Ethereum zijn als volgt:

  1. Download de nieuwste firmware (current stable release) van www.digitalbitbox.com/firmware (belangrijk, anders werkt het niet)
  2. Installeer deze firmware via "settings" en vervolgens "upgrade firmware" in de Digital Bitbox app 
  3. Ga in Google Chrome naar https://www.myetherwallet.com/#send-transaction (dubbel check altijd het adres, indien dit niet precies hetzelfde is loop je risico op phishing)
  4. Selecteer de optie voor Digital Bitbox en vul je wachtwoord. Vervolgens klik je op de blauwe knop om te verbinden
  5. Druk onderaan op "open wallet"
  6. Nu zie je aan de rechter kant jouw Ether adres. Hier kun je Ether heen sturen. Test altijd eerst met een klein beetje!
  7. Extra: genereer nooit nieuwe adressen via MyEtherWallet dit zorgt voor problemen met hardware wallets (als je dit al niet van plan was dan is dit waarschijnlijk niet relevant)

Meer leren?

Veelgestelde vragen over het gebruik van de Digital Bitbox kun je vinden op ons ondersteuningsportaal.


Heb je nog geen Digital Bitbox?Digital Bitbox handleiding

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews