truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
checkmark
Officiële reseller
Originele producten
star
Klantbeoordeling: 9,4
2.632 recensies

Nieuwste handleidingen in Cryptomaan Start

De meeste up-to-date handleidingen kun je nu vinden in de Cryptomaan Start applicatie. Gratis voor klanten van Cryptomaan. Log meteen in met het emailadres van je bestelling

Wat heb je nodig?

 • KeepKey
 • USB kabel (inbegrepen)
 • Computer
 • Laatste versie van de Google Chrome browser
 • De herstelkaart / recovery card (inbegrepen)
 • Een pen om de seed van 12 woorden op te schrijven

Stap 1: Download de KeepKey cliënt

De KeepKey client is een applicatie in Google Chrome. Je hebt dus de Chrome Browser nodig om deze te kunnen installeren. Je kunt via deze link de KeepKey cliënt downloaden.

Stap 2: Verbind de KeepKey met de computer

Gebruik de bijgeleverde USB kabel om de KeepKey te verbinden met een computer en open de KeepKey Client app die je bij stap 1 hebt geïnstalleerd.

Stap 3: Firmware update 

Het kan zijn dat de KeepKey eerst een firmware update moet doen. Krijg je geen melding over een firmware update? Dan kun je deze stap negeren.

Je krijgt tijdens het updaten van de firmware een melding dat je de recovery card bij de hand moet houden. Echter heb je deze nog niet aangemaakt. Je kunt nu gewoon de KeepKey firmware update uitvoeren zonder de recovery card.

Indien je al eerder de KeepKey hebt ingesteld moet je er altijd voor zorgen dat je de recovery card bij de hand hebt met een firmware update.

Stap 4: Initialiseer de KeepKey

Open de KeepKey Chrome applicatie en selecteer 'Initialize keepKey'

Stap 5: Kies een Label

Door het kiezen van een label kun je de wallet en de KeepKey onderscheiden van andere KeepKey wallets. Je kunt later de label altijd nog wijzigen.

Stap 6: Kies een PIN code

 • Je ziet op de KeepKey een willekeurige volgorde van de nummers 1 t/m 9
 • Kies op de KeepKey 1 voor 1 de nummers van jouw gewenste PIN code, klik vervolgens 1 voor 1 op de computer op de corresponderende vakjes
 • Als je je PIN hebt gekozen klik je op "Choose PIN"

Vervolgens bevestig je de PIN nogmaals om te controleren of je de juiste PIN hebt gekozen. Klik om "Confirm PIN" als je de PIN hebt ingevuld.

 • Elke keer als je de KeepKey gaat verbinden worden de nummers voor het invullen van de PIN op een willekeurige plek weergegeven
 • Je kunt later altijd nog je PIN veranderen

Stap 7: Schrijf de herstelsleutel van 12 woorden op (recovery seed)

Let op! Deze 12 woorden zijn de enige manier om jouw KeepKey met daarop opgeslagen munten te herstellen als het apparaat defect of kwijt raakt. Bewaar dit papier met de 12 woorden op een veilige plek en houd rekening met bijvoorbeeld brand en diefstal.

De 12 woorden verschijnen 1 voor 1 op het scherm. Schrijf deze op de juiste volgorde op de bijgeleverde recovery card (volgorde van woorden is belangrijk!).

 • Zorg ervoor dat elk woord juist gespeld is
 • Je krijgt deze 12 woorden slechts eenmaal te zien het is dus erg belangrijk dat je ze accuraat opschrijft. Neem even de tijd!

Bevestig vervolgens met de knop op de KeepKey dat je de 12 woorden correct hebt opgeschreven.

De KeepKey is nu gereed voor gebruik. Zorg ervoor dat je de recovery card met de 12 woorden op een veilige plek bewaard. Je kunt nu Bitcoin naar je KeepKey sturen. Je kunt op de site van KeepKey lezen hoe je dit moet doen.


Heb je nog geen KeepKey?

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews