truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
checkmark
Officiële reseller
Originele producten
star
Klantbeoordeling: 9,4
2.632 recensies

Nieuwste handleidingen in Cryptomaan Start

De meeste up-to-date handleidingen kun je nu vinden in de Cryptomaan Start applicatie. Gratis voor klanten van Cryptomaan. Log meteen in met het emailadres van je bestelling

Jouw TREZOR Hardware Wallet klaarmaken voor gebruik

Begin de installatie door je TREZOR te verbinden met de USB kabel. Je kunt er ook voor kiezen om de TREZOR aan te sluiten op een Android apparaat. Hier heb je wel een een USB-OTG verloopstuk voor nodig. 

1. TREZOR Bridge installeren

Om de TREZOR Wallet pagina te laten communiceren met jouw TREZOR heb je eerst de TREZOR Chrome Extension nodig. Op de TREZOR Wallet website kun je op de pagina een groene knop vinden met "Device not recognized? Try installing the Trezor Bridge."

Installeer de TREZOR Bridge en ga weer naar https://wallet.trezor.io of vernieuw de pagina.

2. Firmware updaten

Na het openen van de TREZOR Wallet pagina (met geïnstalleerde Chrome extensie), of Android app is de verdere installatieprocedure nagenoeg identiek. We gebruiken hier de TREZOR Wallet pagina als voorbeeld.

Bij het openen van de pagina (of App) verschijnt er eerst de vraag of je de meest recente firmware wilt installeren. Bevestig op je computer de installatie van de nieuwe TREZOR firmware. Als het installeren voltooid is moet je de TREZOR loskoppelen van de computer en weer opnieuw verbinden.

3. Een apparaat label opgeven

Nadat je de TREZOR opnieuw hebt verbonden moet je het apparaat een label geven. Mocht je meerdere TREZOR wallets hebben is dit een makkelijke manier om ze van elkaar te onderscheiden in de wallet software.

TREZOR Installatie label

4. Het kiezen en invoeren van je PIN code

De TREZOR hardware wallet is veilig te gebruiken met elke computer, zelfs met een apparaat dat je niet vertrouwd. Om dit te garanderen gebruikt de TREZOR een unieke methode voor het invoeren van de PIN code.

Elke punt op dit scherm is een knop met een nummer. Voor de veiligheid krijg je deze nummers niet te zien op het scherm van je PC of Android apparaat, maar op het scherm van de TREZOR zelf. De positie van de verschillende nummers is steeds weer anders voor elke keer dat je jouw PIN code in moet vullen. Door deze methode te gebruiken kunnen hackers niet aan de hand van de knoppen die je indrukt op je PC of Android apparaat achterhalen wat jouw PIN code is.

Kies nu een PIN code door te kijken naar de nummers op je TREZOR en de daarmee corresponderende knoppen op jouw PC of Android apparaat in te drukken. Vul ter bevestiging nu je PIN code nogmaals in. Let op: de posities van de cijfers zijn nu veranderd.

5. Het noteren van je recovery seed

We gaan nu verder met het noteren van je recovery seed. Deze seed is een lijst met woorden die je kunt gebruiken om de toegang tot jouw wallet te herstellen in het geval van het verlies of defect raken van jouw TREZOR. Met deze lijst woorden kan iedereen toegang krijgen tot jouw wallet, het is dus van groot belang dat je deze op een goede plek bewaard! De pincode die je eerder hebt ingevoerd is niet nodig bij het herstellen van een wallet aan de hand van de recovery seed en kan dus ook geen bescherming bieden wanneer jouw recovery seed in handen van iemand anders raakt. 

Pak nu het recovery seed kaartje van je TREZOR erbij. Schrijf zeer nauwkeurig alle woorden op die op het scherm van de TREZOR verschijnen. Door op de rechterknop op de TREZOR te klikken kun je steeds verder gaan naar het volgende woord.

Nadat je alle 24 woorden hebt ingevuld op het recovery seed kaartje zullen alle woorden nogmaals verschijnen op de TREZOR. Het is nu de bedoeling dat je alle woorden controleert. Op deze manier weet je zeker dat je geen fouten hebt gemaakt bij het opschrijven van jouw recovery seed.

Nogmaals, de recovery seed geeft volledige toegang tot jouw wallet en is daarmee ook jouw backup. Indien je deze niet goed bewaard of niet goed hebt ingevuld gaan jouw munten voor eeuwig verloren in het geval van het verlies of defect van jouw TREZOR.

6. De TREZOR is nu klaar voor gebruik

Gefeliciteerd! Jouw apparaat is nu klaar voor gebruik. Mocht je de installatie via Google Chrome hebben gedaan dan zie je nu de onderstaande afbeelding op jouw scherm. 

TREZOR Wallet software screenshot


Heb je nog geen TREZOR?

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews