truck
Voor 23:30 besteld
Morgen gratis bezorgd
checkmark
Officiële reseller
Originele producten
star
Klantbeoordeling: 9,4
2.632 recensies

Nieuwste handleidingen in Cryptomaan Start

De meeste up-to-date handleidingen kun je nu vinden in de Cryptomaan Start applicatie. Gratis voor klanten van Cryptomaan. Log meteen in met het emailadres van je bestelling

Stap 1: Sluit de TREZOR T aan

Met de bijgeleverde USB kabel kun je de TREZOR T aansluiten op een computer met een standaard USB A aansluiting. Zodra de TREZOR T correct is aangesloten gaat het display aan.

Stap 2: TREZOR Bridge installeren

Vervolgens ga je op de computer in je internet browser (Google Chrome of Firefox) naar https://trezor.io/start. Kies voor de TREZOR T.  Op deze pagina kun je de TREZOR Bridge downloaden. Deze software is nodig om de computer te kunnen laten communiceren met het apparaat. Kun je de download knop niet vinden? Klik dan hier.

Stap 3: Firmware updaten

Nu moet de firmware geüpdatet worden. Klik op de groene knop "install firmware". Indien gevraagd bevestig de update via de touchscreen op de TREZOR T.

trezor t handleiding

Binnen 1 minuut start het apparaat opnieuw op en is de nieuwe firmware geïnstalleerd.

Stap 4: wallet aanmaken

Nu gaan we een wallet aanmaken. Klik op de groene knop "Create new wallet". Je kunt er ook voor kiezen een bestaande BIP39 sleutel te importeren. Het is het meest veilig om een nieuwe wallet aan te maken. 

via Gfycat

Stap 5: back maken

Het is sterk aanbevolen om een backup te maken voordat je munten naar het apparaat stuurt. De backup hoef je maar eenmalig te maken. Het is niet nodig om na iedere transactie een nieuwe backup te maken.

Klik op de knop "Create a backup".

Het apparaat geef je nu 12 woorden. Het is erg belangrijk dat je deze van het apparaat krijgt. Vul nooit 12 woorden in die je van iemand anders krijgt. Het is ook niet de bedoeling om zelf 12 woorden te bedenken. Schrijf de 12 woorden die op het scherm verschijnen over op een van de bijgeleverde papiertjes. Als het apparaat defect of kwijt raakt, dan is dit de enige manier om nog bij je munten te komen. Bewaar dit papiertje op een veilige plek.

Na het overschrijven van de 12 woorden moet je ze te verificatie nog een keer controleren.

Stap 6: naam geven

Heb je de 12 woorden opgeschreven? Dan kun je er nu voor kiezen het apparaat een naam te geven. Dit is bijvoorbeeld handig als je twee apparaten in gebruik hebt.

Stap 7: pin code kiezen

Nu moet je een PIN code bedenken voor het apparaat. Dit moeten minimaal 4 en maximaal 9 cijfers zijn. Deze PIN code moet worden ingevuld om het apparaat te kunnen gebruiken. Probeer makkelijke codes als "1234" of je geboortedatum te vermijden. 

TREZOR T pin handleiding

Het apparaat is nu klaar voor gebruik. Wil je belangrijke updates ontvangen? Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief of volg ons Telegram kanaal.


Meer leren?

Veelgestelde vragen over het gebruik van de TREZOR T kun je vinden op ons ondersteuningsportaal.


Heb je nog geen TREZOR T?


Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

-Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Kom haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens
Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews