Shop Logo
check Voor 23:30 besteld, morgen bezorgd

Solana wallet

SOL, ook wel Solana genoemd, wordt gezien als een concurrent van Cardano en Ethereum en komt inmiddels ook qua waarde in de buurt van zijn concurrenten. Gezien de populariteit van de coin is het een goede keuze je Solana beveiligd op te slaan op een hardware wallet.

Wij zijn gespecialiseerd in hardware wallets. Inmiddels zijn er veel hardware wallets op de markt. Echter zijn er slechts weinig die Solana kunnen opslaan. Solana is ook op andere software wallets en exchanges op te slaan, maar dat is als je het ons vraagt niet zo veilig als een hardware wallet.

Bij het instellen van je hardware wallet genereer je een toegangscode (private key). Je hardware wallet maakt dit offline aan en deze wordt niet online gedeeld.

Wat kan je met een Solana (SOL) hardware wallet:

Een hardware wallet geeft je de mogelijkheid je coins offline op te slaan. Dit maakt het voor hackers knap lastig je coins af te pakken. Als iets offline is opgeslagen kunnen ze er namelijk niet bij.

Een hardware wallet geeft je natuurlijk de mogelijkheid je coins te versturen en te ontvangen.Tevens zijn er mogelijkheden om Solana te staken. Hierbij zet je aan de hand van het Proof of Stake protocol je Solana vast op de blockchain. Hiervoor krijg je een vergoeding. Op deze manier kun je met je hardware wallet een rendement behalen over je Solano coins.

Goed om te weten: een hardware wallet slaat zelf niet je coins op. Je hardware wallet beveiligt de toegangssleutel (private key) tot jouw wallet adres. Je coins staan op de blockchain. Beschouw je wallet als een pincode die jou toegang geeft tot jouw gedeelte van de blockchain.

Waarom een hardware wallet veiliger is

Een hardware wallet is zelf offline en afhankelijk van welke hardware wallet je hebt beperkt in contact met je computer of telefoon. Als je jouw coins opslaat op een software wallet of in een exchange heb je dit niet. Een software wallet of exchange staat in contact met het internet en je bent afhankelijk van een andere partij voor de opslag van je coins.

Bewaar je toegangscode volledig en offline. Als iemand anders jouw toegangscode heeft jouw coins naar zijn eigen wallet overmaken en in dit geval heb je geen klantenservice om te bellen zoals je dat bij een bank wel hebt.

Hieronder zijn alle hardware wallets weergegeven die Solana kunnen opslaan:

Kies veilig.
Kies voor de expertise van Cryptomaan.

Wat klanten over ons zeggen.

De dag na bestellen is mijn Ledger Nano X afgeleverd. De ondersteuning die Cryptomaan me geboden heeft bij het instellen van het product is zeer goed, snel en deskundig.

Antoon

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

P

Vlotte en snelle levering Snelle levering maar ook een informatieve website met info over het aangeschafte product.

J

Snel en professioneel te woord gestaan en snelle levering. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Al met al prettig geholpen. Dit wekt vertrouwen.

R

Snel, goed en voordelig Uitstekende service en afhandeling .. en uitstekende klantenservice ..

Ethan Marchel

Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

D. Mom

Komt haar beloftes na Verbeterpunten: Ga zo door!

Henk S

Goed product, vlotte afhandeling en snelle levering. Een echte aanrader!

Annita Adriaens

Webwinkelkeur
9,4
⭑⭑⭑⭑⭑
⭑⭑⭑⭑⭑
2.632 Reviews