Over

Cryptomaan Logo

Cryptomaan is een crypto hardware webshop, die voornamelijk hardware wallets verkoopt om cryptomunten veilig te bewaren. We zijn de eerste officiële retailer van Nederland en België. Ons team bestaat uit vier leden, die allen enthousiast zijn over de cryptowereld en de bijbehorende blockchaintechnologie. Dit merk je aan onze service. Middels de chat, mail en telefoon verlenen we support aan mensen die hulp nodig hebben met het installeren of het gebruik van hardware wallets. We proberen je te behoeden voor fouten en geven betrouwbaar advies. We gaan met onze klanten om zoals we met onze vrienden omgaan: we zijn eerlijk, ook als we zelf per ongeluk een foutje maken.

Ook organiseren we workshops op maat. Hierbij helpen we je wegwijs te maken in de wereld van crypto, ongeacht de ervaring (of het gebrek aan) die je tot nu toe hebt. Dit kan via internet of in het echt.

We proberen een stapje verder te gaan dan simpelweg een webwinkel voor hardware wallets te zijn. Van de technologie zijn we op de hoogte en we zijn enthousiast om die kennis te delen, zodat klanten meer kunnen leren over de cryptowereld. Zelf bezitten we ook allemaal verschillende munten.
Met een score van 9.4 op WebwinkelKeur, houden we een reputatie hoog van uitstekende service. Als je een vraag hebt over een bepaald product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Team

Elmar Witjes

Peter Spigt

Ronald Flohil

James McNamara

X

Toegevoegd aan je winkelwagen